Den Mobile Retshjælp startede for et par år siden, som et tilbud til hjemløse og andre socialt udsatte. I dag er tilbuddet åbent for alle borgere og andre der opholder sig i Danmark uanset indkomst.

Den Mobile Retshjælp har oplevet en markant stigning i henvendelser. Vi hjælper derfor efterhånden borgere fra hele landet, med alle former for juridisk rådgivning, både på telefonen og via e-mail. Vi har en målsætning om at besvare mail i løbet af to arbejdsdage.

I åbningstiden fra kl. 10-14 vil Den Mobile Retshjælp være bemandet af jurastuderende og en jurist parat ved telefonerne til, at svare på spørgsmål af juridisk karakter. Den Mobile Retshjælp har tilknyttet en advokat som bidrager med faglig sparring. Den Mobile Retshjælp er åben for telefoniske henvendelser i tidsrummet kl. 10-12. Uden for telefontiden vil skriftlige henvendelser blive prioriteret, hvorfor du altid er velkommen til at sende en mail.

Den Mobile Retshjælp’s opgave er at give gratis juridisk hjælp over telefonen, via e-mail og ved personlig møde efter aftalte til alle borgere og enhver der opholder sig i Danmark.

Bestyrelsen for Den Mobile Retshjælp
Retshjælpen er en forening med vedtægter og en bestyrelse, som består af:

  • Formand: Michael Hauge-Nielsen, Advokatfuldmægtig i advokatfirmaet Flemming Jensen
  • Næstformand: Benjamin Agerholm, Stud.jur.
  • Bestyrelsesmedlem: Jeppe Thommesen, Stud.jur.
  • Bestyrelsesmedlem: Kirsten Tolstrup, Indehaver af advokatfirmaet Kirsten Tolstrup
  • Bestyrelsesmedlem: Bitten Pabst, Advokatfuldmægtig i Plesner Advokatpartnerselskab

Daglig leder: Pernille Jensen, Cand.jur.

Initiativtager til Den Mobile Retshjælp er advokat Tage Gøttsche fra Advokaterne Vest. Retshjælpen finansieres 100 procent af penge fra Civilstyrelsen (Justitsministeriet).

Gældende_vedtægter_som_vedtaget_på_generalforsamlingen_d._13._februar_2014